dinsdag 25 november 2014

Stannel maakt : een tijger Ole.

Voor haar tweede en meteen ook laatste blogpost maakte Lindsy van Stannel een Ole van Zonen 09.

Vandaag mag ik jullie een tweede creatie tonen in de BabaRum blogtour.

Ik maakte een Ole.

Hij stond al langer op het programma en ik vraag me nu af waarom ik dit niet eerder maakte.  Zo een tof patroon, zeg!  En snel klaar!  Ik maakte de smalle versie in maat 110 en die past perfect. Zonder enige aanpassing! Dat scheelt in tijd!  In de zijnaad stopte ik zakjes voor extra warme handjes of voor een verzameling stenen.

Ik combineerde twee kwaliteitsvolle stofjes: de Punta Di Roma grijs met streepjes en de tijgers op blauw.
Stan zou hem omkeerbaar kunnen dragen maar ik opteer er toch voor om de print aan de binnenkant te houden.
Even twijfelde ik tussen knoopjes of kamsnaps maar ik telde precies 5 zwarte exemplaren in de kamsnapsdoos en vond dat nu net iets te passend om te laten liggen.  Tussen de twee lagen tricot van het knopenpat verstevigde ik de kamsnaps met restjes sweaterstof die ik eerst op hun plaats kleefde met wondertape.  Geen kans tot scheuren.

Stan draagt graag cardiganvestjes en die kap komt goed van pas nu de zoon weigert een muts te dragen.


Mutsen zijn zo passé, kappen are the new thing!

Stoffen en patroon: www.babarum.be

Lindsy, bedankt voor je deelname aan onze Blogtour !
En aan alle lezers, de Give-Away uit de eerste blog van Lindsy is nog niet afgesloten. Dus willen jullie nog een kans wagen op een restje mini retro vosjes of een metertje soft cactus naar keuze, vul dan snel de Rafflecopter in !!Vrijdag 28/11 maken we de winnaar bekend.

1 opmerking: