vrijdag 26 december 2014

Jace did it maakt : De Cisse die geld waard is

Het is alweer de laatste van deze Blogtour. Maar na de fijne reacties komt er zeker een vervolg !! En An van Jace Did It zorgde voor de perfecte afsluiter ...

Ik wacht al dagen op zonneschijn... om wat foto's te kunnen nemen van mijn 2de creatie voor de BabaRum BlogTour.
Maar geen zon te zien zeg!! Dan maar in de nattigheid...:-)
En dan nog eens een model dat absoluut niet stil wil staan en alleen maar onnozele bekken trekt... tja, dan kan je niet van een succesvolle shoot spreken...Wat daarentegen wel een MEGA succes is, is de Cisse van Zonen09! Ik volgde hiervoor een workshop samen met Evy bij Pand42! Ik gaf daar zelf al verschillende workshops, maar nu mochten wij ons eens lekker neerzetten, en kregen we de fantastische uitleg van Sharon herself !!!
Een absolute aanrader!
Meer hoef ik niet zeggen, we hadden zowel een leerrijke dag en ook een fijne me-dag!Het is een zalig patroon, met ooooo zo veel mogelijkheden! Zo kan je er véél maken, met toch telkens andere accenten.
Ik vond bij BabaRum een schoon donkerblauw zacht wolleke, combineerde dat met camelkleurige paspel, rits en kamsnaps... zo was de kans heel erg groot dat mijn echtgenoot het ook mooi zou vinden. En indeed!!!
Nadat ik vroeger al eens deze Jacob en ook deze had gemaakt in een stofje waar mijn man zijn wenkbrauwen gek van fronsten, was het deze keer een schot in de roos!Om een of andere reden weigerde mijn machine een knoopsgat te maken vooraan... het is daar inderdaad niet effen, maar toch, ik kon wel serieus vloeken als het op het einde dreigt te mislukken. Ik sloeg er dan maar een kamsnaps in, dezelfde als achteraan op het lusje, nu is het een mooi terugkerend effectje.... ook goed.Ik heb de smaak om mee voor onszelf te naaien nu wel goed te pakken. Ik schuif in 2015 mijn tassen af en toe wat opzij, voor kledij! Dit was een goeie oefening en na een paar keer proberen wordt het misschien zelf nog perfect!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten