zaterdag 24 januari 2015

blogdate vs blinddate

Vandaag was het eindelijk zo ver... Onze Blogdate met de blogmadammen die meededen aan de BabaRum Blogtour.
We kenden elkaar al via mail en uiteraard elkaars blog, maar face 2 face is toch altijd net dat tikkeltje persoonlijker.
On de groep wat te vergroten, vroeg ik aan iedereen om iemand mee te brengen.
Mijn Blinddate was Sarah van Khadetjes, maar wie de andere blinddates zouden zijn, dat wist ik natuurlijk niet.

We spraken af in Leuven, in de Zoff. Een super gezellige zaak met allemaal super lekkere italiaanse specialiteiten. Echt, voor wie iets gezellige zoekt in Leuven : Zoff is echt een aanrader !!

Ik was er al eerste, zoals een goede gastvrouw betaamt ( maar stiekem ook omdat het bij ons hard gesneeuwd had vannacht en ik een beetje te vroeg was vertrokken ). En langzaamaan sijpelde al de dames binnen. Jammer genoeg waren Elke en An er niet bij, beide zijn naast blogmadam ook mama en die "hobby" heeft uiteraard prioriteit bij onvoorziene omstandigheden :-)

Wie zat er nu allemaal aan tafel :

Gerlinde -> http://juffertje-in-het-groen.blogspot.be
en ik natuurlijk :-)


Nadat we lekker gelunched hadden ( wat je op de foto ziet, is de overheerlijke Taglieri di max ), trokken we de stad in. Een korte samenvatting van het plan: we gaan langs allemaal leuke winkels, maar de hebben eigenlijk niks nodig, dus we kopen niets !
na 5 minuten was het plan voor mij al mislukt toen ik bij Fred en Ginger -70% aan de raam zag hangen en ik binnen op dit kleedje botste :

Gelukkig was ik niet de enige die zondigde en werd er hier en daar door de andere blogmadammen ook wat gekocht :-P.

En over wat werd er zowat gepraat ? Ha, over vanalles en nog wat , maar vooral over tassen en kleding maken : tassen keren of niet, blinde of gewone rits, koopjes, tips, douanekosten bij Amerika stofjes, dossier aanpassingen ;-) en andere toffe dingen.

Dames, ik vond het geslaagd, dus Elke en An, niet getreurd ... we doen dit zeker nog eens ;-)

6 opmerkingen:

 1. Ooohhh, jaloers! En zo dichtbij! 't zag er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier een héél contente +1 ;) die genoten heeft van de dag. Merci voor de uitnodiging!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Man, wat heb ik spijt dat ik er niet bij kon zijn!
  Uiteindelijk heb ik voor de kinderen de juiste keuze gemaakt door thuis te blijven, ze hadden me gisteren echt nodig, maar toch steekt het, ik kijk al vol goesting uit jaar de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het ook super!
  http://maanvin.blogspot.be/2015/01/blogdate.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik zit hier ook stiekem jaloers te wezen. Wat een gezellige boel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn jullie allemaal te leren kennen in real life.... Wanneer is er een vervolg ;)

  BeantwoordenVerwijderen