woensdag 25 maart 2015

Lara in Muziek golven


Ik had de Lara al vaak zien passeren op blogs en Pinterest. Ik was er meteen wegvan, maar was niet zo goed met plooien ... dus ik stelde het nog even uit. Tot afgelopen weekend ... toen voelde ik me er klaar voor :-D

Online vond ik hele mooie exemplaren... hieronder enkele van mijn favorieten :


Respectievelijk van : Cindy Godts, Maanvin ( Els Arnauts ), Catherine Deweerdt, Snollebolle. 

Deze vier fotootjes tonen aan dat het patroontje allerlei stijlen aankan, klassiek, speels, gepaspeld, met of zonder knoopjes, ...

Ikzelf ging voor een vrolijk Free Spirit stofje dat me enorm aan audiogolven deed denken. En aangezien mijn dochter nooit stil is, past dit perfect bij haar :-)Stof: BabaRum - Muziekgolven - Free Spirit

Ik ging voor een simpele versie ... ik bedoel geen knopen, geen paspel ... de stof is al druk genoeg.Aangezien ik het patroon had overgetekend en de zakjes vergeten was over te nemen :-S heb ik zelf zakjes getekend. Ik maakte ze iets langer dan de originele zakjes van het patroon zelf.


Ik koos voor de elastiek versie. Het knopenpad achteraan vind ik super leuk maar in mijn knopenschuif ( jaja, je leest het goed ... schuif ) vond ik geen mooie bijpassende knopen. En aangezien ik ookal gekozen had voor geen knopen op de zakjes, leek me dit wel de goede optie. Voila ... klaar voor school :-)

Jas : Fred & Ginger
T-shirt : CKS
Laarzen: Billowy

Poseren kan zo vermoeiend zijn he ... ;-)2 opmerkingen:

  1. En of je er klaar voor was.... de plooien vallen perfect... ik ben ook fan van het modelletje en maakte het al in verschillende soorten stof.

    En.. bedankt voor de verwijzing :)

    BeantwoordenVerwijderen