donderdag 16 april 2015

maakte eens een tas ...

Ik ben bang van tassen ... ik geef het niet graag toe, maar de dingen lijken zo ingewikkeld en al die patroondelen en dat keren en die kleine fournituurtjes ... geef mij maar kleding :-)

Maar desondanks ik het allemaal niet goed zag zitten, was ik wel enorm nieuwsgierig. Lindsy van Stannel overtuigde me om toch eens te proberen. We maakten er meteen een naaidate van ... gezellig. Ze maakte van de gelegenheid gebruik om haar ongelooflijk schattige dochtertje sneller in bed te krijgen door haar te zeggen dat ik speciaal was gekomen om te kijken hoe flink ze was als ze moest gaan slapen. :-)

Als eerste tas koos ik voor de Leonie uit "Mijn tas". Een speels en nonchalant modelletje.
En onder professionele mental support van Lindsy begon ik eraan. Stukje na stukje, lintje, D-ring, ... langzaamaan begin het op een tas te lijken. En waarachtig ... na het fameuze "keermoment" - nu weet ik waarom iedereen er wild enthousiast over is - kwam er een tas te voorschijn ...
 Zo blij was ik, dat ik meteen de dag erna Matching shoes kocht en ermee over de oude markt van Leuven flaneerde ;-)


Patroon: Leonie van Mijn tas
Stof: Fantasia en Fun Dill van Timeless Treasures van bij BabaRum

4 opmerkingen:

 1. Hij ziet er prachtig uit! En de schoenen zou ik ook nooit meer uitdoen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, toffe stofjes!
  Je mag dat meer doen, tassen maken (ook hier op naaidate, Leuven is niet zo ver eh)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die tas <3 en die schoenen <3 <3
  Supermooi gedaan, ik maakte die Leonie ook al twee keer, tassen maken is zo leuk, je zal zien dat je er steeds meer plezier begint in te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi resultaat van de zak! Zeker de combinatie van de twee stoffen met het bruine leer!
  mizolilie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen