zondag 24 mei 2015

Hula Square dress - Hamburger Liebe


Geïnspireerd door 4 funky flavours, ging ik aan de slag met één van de nieuwe Hamburger liebe tricotjes.


Ik gebruikte 3 effen tricotjes en gele en 1 roze kamsnap om wat contrast aan te brengen.


Ik maakte 1 paspelzakje met een zacht roze tricotje. Paspalzakjes zijn sowieso niet mijn specialiteit, laat staan in tricot. Het tornmesje heeft afgezien ... ik ook. Na de 6e keer besloot ik dat het goed was. Niet perfect ... maar goed.
De sluiting vooraan maakte ik met een verstevigd knopenpad in paarse tricot met een blauwe paspel.
Mijn dochter is geen fan van knopen. Ze speelt het ook telkens klaar om de knopen los te prutsen en daarna kwijt te spelen. Dus ... kamsnaps! En op dit kleedje past het ook wel vind ik.

Heb ik al gezegd dat ik fan ben van de tricotjes van Hamburger Liebe? Ze zijn zacht maar stevig en super makkelijk om mee te werken! ( behalve dan voor paspelzakjes ;-) )


Met de overschot van de paarse tricot, maakte ik nog een vlechtje als riempje.


De vlindermouwtjes staan een beetje te stijf ... misschien dat ik daar nog iets aan verander... Ik wacht nog even af om te zien hoe het valt als ze het een dagje gedragen heeft.Stof : Hamburger Liebe - Hula Square bij Babarum     
          Effen tricot : `roze, paars, turquoise
Patroon : Zelfgetekend, geïnspireerd op 4FF, 4 Funky Flavours.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten