zaterdag 5 september 2015

September is voor mij: Magena Jumper

#septemberisvoormij... 
Na al de boekentassen, pennezakken, eerste schooldag outfits ... gaan de kinderprojectjes even aan de kant. 
Verplicht ... want anders maak ik nooit iets voor mezef ;-)

PS: Bedankt Marleen voor het superleuke zwaantje ;-)

Doe gerust mee... want ik geef 20€ shoptegoed cadeau. Het enige dat je daarvoor moet doen is een creatie voor jou posten op instagram, facebook of twitter met de hashtag #septemberisvoormij en #babarumstoffen. En misschien wordt jij wel de winnaar !! 

En nu terug naar mijn eerste creatie voor mezelf. 
Ik koos voor het Magena Fringe Jumper patroontje van Named Clothing. 


 En ik maakte hem in een Jacquard van Froy & Dind én in een gemoltoneerd tricotjeOk ... het trek-eens-een-leuk-fotootje-van-jezelf, daar moet ik nog op oefenen ... maar tegen het einde van de maand, zal het er al wel beter uitzien :-D


Het is een heel makkelijk patroontje... ik heb het helemaal in elkaar gezet met de overlock. En het voelt zaaalig!! Dit wordt zeker mijn favoriete wintertrui ... geen twijfel mogelijk.


Een tweede versie in een lichte jersey staat ook nog op de planning, maar welke kleurtjes weet ik nog niet en misschien stik ik er dan wel een paspeltje tussen ofzo...


Ah ja ... zei ik jullie ook al dat tijdens de maand September BabaRum 15% korting geeft op je bestelling bij aankoop van een patroontje van de damescollectie?

Veel shop én selfish sewing plezier!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten