zaterdag 26 december 2015

Once upon a Party dress 2

Mama ... 1 kleedje voor 3 feestjes ???

En gelijk heeft ze natuurlijk ... niemand wil horen : oh, dat had ze gisteren ook al aan ;-)

Dus jurk 2 :


Deze keer koos ik het geplooide lijfje en de klokrok.
Alhoewel het patroon duidelijk meegeeft dat effen stoffen ook mooi zijn, ging ik toch weer voor een printje.En niet zomaar één... maar één van mijn lievelingetjes van de nieuwe Free Spirit collectie. Een restje hiervan verwerkte ik in het vorige jurkje als plooistrook. Hier gaat niets verloren!! ;-)
Ook deze keer past het als gegoten.

Ik combineerde met een effen broekkous en rolcol truitje in dezelfde kleur en we vonden ook leuke laarsen aan -70% bij Torfs. Ideale match met het blauw van het jurkje.


Ready to party, Lorin?


YES !!! Let's go!!


Patroon: Once Upon a Party - Ienemiene Handgemaakt
Stof: Crouching Tiger - Free Spirit bij BabaRum
T-shirt en kousen : JBC
Laarzen: Torfs

1 opmerking: