maandag 4 april 2016

Blogtour Eryn's Dresses : ik testte de Eryn 2x versie 2

Mijn tweede versie van de Eryn dress was wel volgens het boekje :-) Wil je mijn eerste versie zien, klik dan hier.

En ja hoor, als je geen extra naadwaarde knipt aan een patroon met naadwaarde inclusief past het als gegoten ;-) 


Deze keer koos ik een stofje uit de Efteling collectie. Een grijs/blauw stofje van de wolf en de zeven geitjes.Aangezien het nog geen zomer is, combineerde ik de jurkjes met een rolkraagje. En dat vond Lorin super nieuws, want dat impliceert dat ze niet tot de zomer moet wachten om ze te dragen :-) Dus tegen de zomermaanden zal ik er nieuwe moeten maken denk ik.Nog versies zien ? Dat kan !!


Eryn's dresses Garden Party Dress Digitaal patroon Lieveke en zus
Patroon: Eryn Dress van Lieveke en zus
Stof: Efteling Zeven geitjes van BabaRum.Be
Schoenen van Torfs.be