woensdag 13 april 2016

Kudzu Cargos : klaar voor de zomer


Ik gaf al een eerste sneakpeak op Instagram : 


Toen ik twee weken geleden oa een lading leuke Japanse stofjes binnenkreeg, ging ik op zoek naar een short patroontje. Ik maakte vorig jaar al eens een Cisse short van een lichte canvas: 


 en dat was me zo goed bevallen dat ik het nog eens wou proberen. 

En om niet in herhaling te vallen, zocht ik een ander patroon op het wereldwijde web. 
Zo kwam ik terecht bij Willow&Co ... de Kudzu Cargos door Charming Doodle


Ik koos dus weer voor een canvas ... eentje met Volkswagen busjes op. 

Het patroon wijst zichzelf uit en alhoewel het op zich een heel straightforward uitleg is, was het voor mij toch een hele uitdaging door al de topstitches. Ik koos voor een licht garen, zodat het niet te hard zou opvallen. 
Maar nu ik het eindresultaat zie, vind ik het jammer dat ik geen contraststiksel heb gebruikt...  want de enige stiksels die scheef zijn, zijn die op de blauwe elastiek, waar het dus wel voor contrast zorgt en die dus goed zichtbaar zijn ;-) 
Behalve bij de eerste foto's, werd de short ook getest in Pairi Daiza ... Daar bleek dat hij toch net iets te los zat, waardoor Kamil de ganse dag zijn broek moest optrekken... maar er staan auto's op, dus dat nam hij er graag bij ;-) 


Pairi Daizi is trouwens een super mooie zoo. Helemaal onder de indruk. Wel vond ik de wegwijzering wat afwezig en staat er bij de dieren weinig uitleg, maar je ziet dat de beesten verzorgd zijn en een leuke habitat hebben. Het aquarium is trouwens een aanrader. Ondergebracht in een oud hospitaal zitten een hele collectie tropische vissen, kwallen en andere zeebewoners.

Mijn dochter moest haar Panda rok aan, want uiteindelijk zouden we ze toch life zien. De beesten lagen te luieren met hun gat naar ons gericht ... dus dat was op zicht minder spectaculair ;-)


Patroon: Kudzu Cargos door Charming Doodle voor Willow & Co
Stof: VW canvas bij BabaRum

2 opmerkingen:

  1. Een super cool resultaat! Misschien in het achterste stuk een rek steken? Het voordeel is dat hij ze lang kan aandoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, da's echt een toffe short!!

    Hier worden ook vaak kledingstukken in het thema van de dag gekozen :D

    BeantwoordenVerwijderen