donderdag 1 september 2016

Blogtour BabaRum: Ole door Miss Wobie + Give away!

Wauw !! Wat ben ik fan van de Ole van Miss Wobie. Toen ik het stofje bestelde, zag ik er meteen billies én wolfjes mee, maar Bianca gebruikte nog een ander cool zonen09 patroontje!

Kijk snel hieronder voor de blog van Bianca en scroll vooral door naar onder voor de Give away!!Hupla, mijn kleine rakker begon vandaag aan het 2de kleuter, mijlpaal zoveel van de zooooo veel!  Kleine kindjes, grote stappen in de wijde wereld, op ontdekking, elke dag opnieuw...

Wel een 1ste schooldag gaat naast het zoeken naar het juiste ochtendritme na de lange vakantie, een beetje stress en opluchting na die ellenlange 2 maanden ook gepaard met een ideale reden om achter de naaimachine te kruipen. 

Ik kreeg een plezierig mailtje van Jelle van Babarum.  Haar webwinkel bestaat 2 jaar en dat wil ze vieren met iedereen, hoe leuk is dat!  Ik mag samen met een hoopje andere bloggers stofjes en een leuke korting weggeven.  Hiep hiep hoeraa daarvoor :)  Kijk onderaan maar voor meer info!

Ik koos dus ook een leuk stofje bij Babarum voor een 'start 1 september met iets nieuws'-truitje.  Als patroontje gebruikte in nogmaals de ole maar dit keer stak ik er een rits in ipv de gebruikelijke drukknopjes.  Voor de binnenkant gebruikte ik restjes blauw. Patroon: Ole - Zonen09
Stof: Babarum (de stof heeft een bloemen-kersenboord onderaan maar die liet ik weg :)) 
T-shirtje: Miss Wobie shop

En dan nu het interessantste deel voor jullie, de give away!

1 opmerking: