zondag 18 september 2016

Blogtour BabaRum: prachtige kussens door Eva

Oh nee ... Door een foutje werd de blogpost niet automatisch gepubliceerd. En ik ben zo dom geweest van niet te controleren...
Je kan jammer genoeg niet meer meedoen met de give-away, maar ik wil jullie de prachtige kussens van Eva niet onthouden
Babarum viert haar tweede verjaardag, mijn tante Sylvie haar iets-meer-dan-vierentwintigste. Dat leek mij een mooie gelegenheid om samen kaarsjes uit te blazen! Ik schoof de "kies maar een stofje"-opdracht door naar haar en zij koos er drie. Waarmee ik de lang uitgestelde belofte van kussens voor de nieuwe zetel eindelijk waarmaakte. 

Kussens
Kussens
Het eerste stikte ik op een naaidag in het verre Torhout, in gezelschap van SarahIsabelleJelle en Bianca. Na vier uur kon ik een afgewerkt stuk presenteren. U mag daaruit afleiden dat het gezellig was ;-)

Kussens
De volgende exemplaartjes vroegen iets minder tijd: grootmoe en ik zetten onze naaimachines in de zon en volbrachten samen het werk. Ik leerde haar een doorlopende paspel maken, zij zorgde voor de catering.

Kussens
Kussens
In het kerstpakje van mijn tante voor mij zat een kussen van Ferm Living. Mooi van kleuren, mooi van print. En ook: zacht. De achterkant van het kussen is namelijk in tricot. "Dat moet getest!", dacht ik. En inderdaad, tricot kussens liggen heerlijk. Ik maakte er eentje volledig in tricot en eentje in combinatie met een katoentje. Vooraf verstevigden we wel alle randen met naadband zodat de stof niet zou gaan rekken tijdens het paspelstikken.

Kussens
Kussens
Het vijfde kussen in de zetel is niet van mijn hand, maar van die van tantes zoon (aka de Kleine Kleermaker). Toen hij hoorde van mijn kussenplan wilde hij ook een steentje bijdragen. Waar mijn kussens blinde ritsen kregen, maakte hij een overlap, maar wel hélemaal zelf.

Kussens
We houden van dezelfde stijl en langzaam maar zeker wordt haar huis er één waar ik zou willen wonen. Zeker nu deze vrolijke kussentjes de zetel sieren!

Kussens
Kussens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten