woensdag 19 oktober 2016

Cool Cactus WaffleIk zocht online naar een nieuw t-shirt patroontje en botste op de Waffle T van Jessica Abbott, uitgebracht door Sew What

Een T-shirt met raglan mouwen, een mooie pasvorm en leuke opties om met verschillende kleurtjes te spelen.  De zoom onderaan is afgerond, wat minder makkelijk te stikken is, mar wel een mooie meisjestoets geeft. 

Voor versie 1 koos ik voor de gouden cactusjes. Ik hou van cactusjes en een beetje bling bling kan nooit kwaad. Ik combineerde met een okergeel tricot voor de schouders, mouwen en mouwboorden. 


Ik liet de mouwen wat langer, om een beetje opgewassen te zijn voor haar groeispurten. 

Jammer dat ik er niet aan dacht om duimsgaten te maken. Mijn kids zijn er alletwee zot van.


Door de zalige herfstzon in ons bos kon ik naar hartenlust spelen met de instellingen van mijn camera om de ene na de andere leuke special effect te toveren. 
Er zijn er wel meer mislukt dan gelukt, maar hieronder toch twee leuke: Patroon : Waffle T pattern , Jessica Abbott ( Normaal http://www.mesewcrazy.com, maar momenteel gehacked en dus allemaal nude pics ;-) ) 
Stof: 
- Cool Cactus bij babarum.be
- Oker tricot bij babarum.be

4 opmerkingen: