vrijdag 21 oktober 2016

Pink forest Waffle
Versie twee ( versie 1 ) van de Waffle T maakte ik in een roos stofje ... ja ja je leest het goed ... roos. Mijn trouwe lezers weten waarschijnlijk wel dat dit niet mijn favoriete kleur is. Niet enkel om het girly barbie effect, maar ook omdat mijn dochter vaak niet zo mooi staat met roze. 

Het stofje dat ik koos is er eentje uit de recentste knippie


Ik combineerde met het donkerblauw van de boompjes. 

Deze keer maakte ik de halsboord ook in roze. 


Lorin is er helemaal weg van. Poseren was plots geen probleem meer ;-) 

De ronde zoom onderaan is deze keer net iets minder goed gelukt, omdat de bomen en pootjes van de diertjes onderbroken worden. Op de bovenkant van het paneeltje staan allemaal kleine sterretjes. 


Die versieren nu de achterkant van het T-shirt en de mouwen. 


Patroon: Waffle T van Jessica Abbott door Sew What
Stof: 4 opmerkingen: