woensdag 26 oktober 2016

Vinkjes


ZALIGE Stretch Jacquard... Ondertussen in de shop in drie kleuren: 
Ik koos voor een sweater patroontje dat nog in mijn download folder zat van een paar jaar geleden. 


Op zoek naar paddenstoelen in het bos ... maar we kwamen van een kale reis terug, want we vonden maar twee soorten. Vorige herfst stond ons bos overladen vol met een enorme varieteit aan zwammen. Maar misschien moeten we gewoon nog even wachten op dat moois. De boorden en de kraag maakte ik met de achterzijde van de stof. Een leuke combi, al zeg ik het zelf ;-) Patroon: onbekend, uit downloadfolder zonder details. 


6 opmerkingen:

 1. Mooi met die kraag en de kleuren passen echt bij de herfst vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Misschien bestel ik binnenkort ook wel zo'n stofje voor de man des huizes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh, zo mooi!!! echt een toptrui voor een jongen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, prachtig! Ik dacht nog nooit aan een trui bij het zien van deze stofjes, shame on me. Echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen