zondag 12 februari 2017

Twinning the dear deer boys


Mijn eerste post van 2017 ... schandalig zeg. 
Ondertussen is er wel heel wat onder mijn machine gerold, maar door de drukke Solden en het slechte weer, bleven de foto's uit. 

Maar daar komt verandering in ;-) 

Het stond al even op de planning ... T-shirts voor mijn man. 
De billie natuurlijk ... welke anders :-D 

Ik maakte er meteen een paar. Zalig patroontje voor bandwerk. 
Ik koos de v-kraag en korte mouwen en ging aan de slag. 

Er kwam vorige week een zalig stofje binnen:  een tricotje van Megan Blue in een mooi warm grijs met blauwe rendieren op. Ik combineerde met een effen blauw. Uit de restjes kreeg ik net nog een voorpand en mouwen voor de zoon... dus maakte ik ook een mini versie, maar dan met een effen achterpand. 


Zalig... zo'n contente vent zeg!! ;-)De pasvorm zit schitterend. De v-kraag is net iets te aansluitend, maar gelukkig is groter maken altijd makkelijker dan kleiner maken ... bij een nekopening dan toch ;-) 
Dus daar moet ik nog wat aan sleutelen. 
Kamil was door het dolle heen met zijn t-shirt. En samen op de foto was helemaal feest. De ene stoere pose na de andere... alleen weinig scherpe foto's door al die stoerdoenerij ;-) 


Patroon : billie van Zonen 09
Stof : 
Effen Donker blauw Tricot van BabaRum.be


Deer tricot grey van Megan Blue bij BabaRum.be

3 opmerkingen: