maandag 12 juni 2017

Blogmeet en SewChallenge

Deze keer kon ik eindelijk eens deelnemen ... aan de Blogmeet. De vorige keren was ik telkens belet en moest ik met spijt in het hart afzeggen. 

Maar deze keer stapte ik in mijn auto richting ... HAM. Samen met 3 toffe madammen Caro, Ivy en Liesbet reden we al tetterend naar Merksem. 

Super locatie aan het Ford van Merksem! Tussen de volkstuintjes en de leuke speeltuinen zaten er al een 15 tal naaisters te keuvelen. 


Nadat iedereen gearriveerd was werd Davina in de bloemetjes gezet. Of liever in de vlaggetjes... Een super idee van Delphine! We maakten allemaal 1 vlaggetje en Delphine zette ze allemaal op een mega vlaggenlijn. 
Toen ik richting Blogmeet vertrok, vroeg mijn man : en wat gaan jullie daar de ganse avond doen? Jullie kennen elkaar niet, over wat gaan jullie praten de ganse avond ... naaien ? 

En ja ... uiteraard werd er gepraat over naaien, en stof, en bloggen, en foto's maken... maar ook over kinderen, werk, pendelen, mannen die fietsen, creches, op vakantie gaan, jong zijn, kwaad worden, moestuinieren en waarschijnlijk vergeet ik de helft van de thema's waar ik over gepraat heb. 

En ja ... ookal kende ik de meeste enkel van hun blog, toch voelde het aan alsof we al jaren vriendinnen waren. Wat een gemeenschappelijke hobby niet kan doen met een mens he ;-)  
De sponsortafel was gigantisch en ookal heb ik zelf een webshop en lagen er enkele gesponsorde stofjes van ons tussen, toch was het enorm leuk om zelf een cadeautje te mogen kiezen.

Ik ging voor een super leuk katoentje van Bobby Sewing :


Mijn dochter en zoon staan allebei te springen voor dit stofje ... dus dat wordt nog even nadenken :D 

Als SewChallenge kreeg ik van zus 3 van de zussen  de keuze tussen 2 heuse uitdagingen: 

  • Een bikini voor mezelf in Toile Ciree ( op dit moment kreeg ik vaag de indruk dat ze me niet zo leuk vond ;-) ) 
of
  • Een tas in Kurkleer voor mijn oma
beide zouden een heuse uitdaging zijn, maar ik koos toch voor het laatste. :D To be continued ... 


Hieronder nog even een overzichtje van alle sponsors, in willekeurige volgorde: