dinsdag 15 augustus 2017

Over Stretch Jacquard en Dinos

Zei ik al dat ik fan ben van de Zonen 09 Patronen?

Deze week stond de Ole op het programma. 
Ik maakte er twee, waarvan de eerste subject is van deze post. Kamil groeit als een kool. Het voelt alsof ik elke wasmachine enkele dingen moet wegleggen omdat hij er weeral uitgegroeid is. Kennen jullie dat ook? 

Daarom maakte ik de Ole wat op de groei. Nu is het een losse comfy vest, maar binnen enkele maanden spant hij waarschijnlijk ;-) 

Ik koos drie stofjes die mooi bij elkaar pasten en ging aan de slag. De dino stof is lekker stoer (en dino's blijven hier in trek). 


 De stretch Jacquard maakt de dinostof wat zachter en is ook lekker warm. De fine lines Jogging werkt ideaal om beide stofjes af te werken en is stevig genoeg voor een mooie kap.De Ole heeft heel wat opties voor zakjes. Voor deze versie koos ik voor de zakken in de zijnaad. 

De fotootjes van de Stretch Jacquard trok ik in het bos, waardoor de kleuren iets anders lijken dan op de foto's hieronder.
Stof: 
* Dino tricot van BabaRum.be
* Stretch Jacquard Groen / Munt van BabaRum.be
* Fine lines Green van BabaRum.be


2 opmerkingen:

  1. Hier groeien ze niet zozeer in de breedte, in de lengte daarentegen... Dino's zeggen mij niet zoveel #schaterlach maar van de andere kant ben ik des te meer fan ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ole, dat blijft een toppertje! Hier groeien ze ook erg snel, soms frustrerend!

    BeantwoordenVerwijderen