zaterdag 5 augustus 2017

Pim & Pippa love

In juli hadden we een paar dagen Italiรซ op het programma staan. 
Helemaal in het zuiden, in de hak van de laars ligt het mooie Puglia. We zijn al enkele jaren tot over onze oren verliefd op deze streek. Het is er prachtig mooi, lekker warm, het eten is er zuiver en puur, de wijn is er lekker en de mensen zijn er ongelooflijk vriendelijk en hartelijk. 

Dus met enorm veel zin om te vertrekken begon ik de koffers te pakken, toen ik tot de vaststelling kwam dat mijn kinderen helemaal geen simpele zomerse speel shorten hadden... Ik had nog maar een paar uur, dus geen tijd om nieuwe patronen uit te zoeken. Dan maar teruggrijpen naar de golden oldies ๐Ÿ˜‰Voor Lorin stikte ik 3 Pippa Pants. Een gratis patroontje van Emma & Mona. De maten klopten wel niet helemaal, want de 8 jaar kreeg ik aan, maar misschien heb ik in al mijn haast ook gewoon iets fout gedaan ๐Ÿ˜‚  Dus snel nog even patroontje aangepast en hop. 

Voor Kamil koos ik voor de Pim. Een patroon van Zonen09. Het duurde lang vooraleer ik dit patroontje aankocht omdat ik het eerlijk gezegd wat duur vond voor een short patroon. Maar ik ben super blij dat ik het heb gedaan, want ik maakte hem al hier en hier

En het leuke aan vakantienaaisels is natuurlijk, dat je er heel wat vakantiefoto's van kan showen ๐Ÿ˜Ž


Patroon : Pippa en Pim 
Stof Kamil : 
Grill van See you at six 

Stof Lorin: 


2 opmerkingen:

  1. Heerlijke shortjes! Vind ik ook altijd zo leuk aan vakantiefoto's: onderaan een short en daarboven een warme trui. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zalige shortjes! Ik had hetzelfde gevoel bij Pim en ben zo blij dat ik het toch kocht!

    BeantwoordenVerwijderen