donderdag 28 september 2017

Blou - Cobalt Blogtour - Blou Giraf

Als fier lid van het Blou-testers-legioen, mocht ik als één van de eerste de Cobalt uitproberen. Het is het eerste patroon van Blou ( Zuid-Afrikaans, uit te spreken als 'blauw'). Een leuk, stijlvol T-shirt / Sweater patroon, met verschillende rug en mouw opties, waar ik er ondertussen al enkele van probeerde.

Als tester, maakte ik eerst een diepe Y-rug versie. Ik maakte hem in een bosgroene tricot met als contraststof een oker tricotje. Wat hou ik toch van die open rug !!! 


Maar de dagen om zonder bh rond te lopen zijn jammer genoeg gepasseerd... Volgens mij hebben die 2 kids daar iets mee te maken ;-) 

Dus voor de tweede versie, koos ik de gewone V-rug.  Jullie zagen hem misschien op IG. Ik koos hier een lichte summersweat met een glitterlijntje. 


Deze tweede heb ik echt al bijna tot op de draad versleten. Hij komt mijn kast niet in. Van zodra hij uit de wasmachine komt, ligt hij klaar voor de dag nadien. 

Voor de blogtour ging ik voor de gewone Y-rug. Ik koos opnieuw een summersweat, maar deze keer een jeans kleurtje met giraffen. 

Vooraan deed ik deze keer een klein fantasietje. 


Ik knipte de neklijn iets lager en werkte deze af door het voorpand te voeren. De halsboord bleef ongewijzigd. Het stukje van de boord waarvan ik het voorpand wegknipte, plooide ik eerst met de goede kant op elkaar en stikte ik vast. Daarna keerde ik het met een haakpen. De rest van de boord werkte ik af zoals in de beschrijving. De pasvorm van de Cobalt is geweldig. Ik knip telkens gewoon nrtje 2 en zet alles in elkaar. Geen wijzigingen aan de nepen, schouders, lengte ... het past gewoon perfect. 

Wat ik wel nog moet aanpassen in deze laatste versie is de lengte van de voering. Die komt momenteel tot half mijn borst en daardoor zie je een randje op mijn borst. Als ik de voering wat korter maak, zie je dat waarschijnlijk niet meer.


Doordat ik dezelfde stof gebruikte als halsboord, is de Y niet zo duidelijk als bij mijn eerste versie. Maar toch vind ik hem ook leuk zo.

Wil je de Cobalt ook eens proberen, profiteer er dan van, want met de code TOUR0917COBALT krijg je in de webshop 15 % korting op je aankoop. De code is geldig tot en met woensdag 4 oktober. 


Benieuwd naar andere versies ? Kijk snel bij

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuk accent vooraan! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke hack!
  3 hele mooie Cobalts

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amaai, hele mooie stuks. Ik ben stiekem fan van de laatste. Leuk idee vooraan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, alle drie!
  En je blijft een van de weinigen die zich al waagde aan de diepe versie (je staat er dan ook heel goed mee)! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vrouw jong, ge ziet er goed uit!
  --ik lag even strike met helaas-geen-bh-loze-dagen-meer ;)--
  Grote fan van de tweede!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk! Je zou de voering ook iets langer kunnen maken, tot net onder je borst? Of gewoon een belegje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik ze langer moet maken, moet ik hem terug uit elkaar halen en daar heb ik geen zin in ;-)

   Verwijderen
 7. Waw super mooi! Ik ben vooral fan van de tweede!

  BeantwoordenVerwijderen