dinsdag 10 oktober 2017

Solid heeft jullie hulp nodig !!


Al een hele tijd geleden richtten enkele vrienden Solid op. 

Een organisatie die mensen in een moeilijke situatie helpt om zelf hun leven in handen te nemen met als doel om nadien zelf aan de slag te kunnen zonder hun hulp.

Ze doen prachtig werk op vlak van Agricultuur en Handwerk. Hun handwerk afdeling heet Solid Crafts en is echt de moeite !! 


In Peru en Kenia draait het al op volle toeren. Daar ondersteunen ze een organisatie voor tienermoeders en laag geschoolde vrouwen. Door hen een vak te leren, zoals breien of manden haken én hen te begeleiden bij het beheren van hun boekhouding en commerciële inzichten, hebben ze kans op een nieuwe toekomst.

Recent startten ze ook een project in India en ookal doen ze er al geweldige dingen en steunen ze er hele kwetsbare kinderen, toch zouden ze nog zo veel meer kunnen doen.


Om dit te kunnen financieren, zijn ze op zoek naar helpende handen. Want vele kleine handen en vele warme harten, kunnen wonderen verrichten. Zo hopen ze 40.000 € op te halen en hiervoor hebben ze nog 43 dagen.

Ik heb alvast een gift gedaan vandaag. En we zoeken nog een leuk projectje om te doen met de kindjes om nog meer in te zamelen.

Dus vandaag vraag ik jullie niet om zelf iets te maken, maar doe ik een oproep om Solid te steunen zodat anderen iets kunnen maken.

Meer informatie kunnen jullie vinden op de Crowdfunding pagina van Solid.


Alvast heel hart bedankt uit naam van Solid en van mij !! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten