dinsdag 10 april 2018

Doris Skirt - Ook jij wordt in no time een SS!!

Ik testte opnieuw een patroontje van Misusu
Na het succes van de Origami Sweater - die hier al 3x hersteld werd omdat hij constant uit de wasmand wordt gevist - deed Elles het opnieuw!! 


Het Doris rokje rolde al 2x van onder mijn machine en de schetsen van Lorin liggen al klaar voor de volgende 5 versies. Door de verschillende lijnen en opties, kan je eindeloos kleuren en stoffen combineren en dat heeft mijn dochter ook heel duidelijk begrepen :D 

De eerste versie werd een zwart/witte met wat bling. Er verscheen al een sneak peek op instagram.


Vandaag toon ik je mij tweede versie. 


Aangezien de Isa sweater ook nog op het programma stond en ik helemaal weg was van de kleurencombinatie, maakte ik er een outfitje van. 

- LET OP - Misusu heeft ook een Isa sweater - en die is gewoonweg om op te eten!! Maar helaas pindakaas, enkel voor kleine schattige meisjes. Dus voor de mama's van de -5'ers ... zeker eens een kijkje nemen naar deze kanjer

Maar terug naar de Doris... Naast het feit dat hij oneindig veel mogelijkheden heeft, is hij vooral ( en ik quote Lorin ) chill
* Chill om te dragen
* Chill om te combineren
* Chill om mee te turnen, bewegen, bomen klimmen, ... 

En ook nog eens chill om te maken. Vooral door de UBER geweldige handleiding, waar alles tot in de puntjes staat uitgelegd. Hierdoor voelt elke beginnende naaister zich vast een SS : Super Sewer. 


Ik hou van net anders dan anders... En de tailleband doet het voor mij. Ondanks het driehoekje past hij super mooi aan. En volgens mijn dochter zit het daardoor net extra comfy. 
Zou de grootste maat mij passen? Het achterpand komt vooraan nog een beetje piepen langs de zijkanten, waardoor het lijnenspel van het rokje extra opvalt. Past perfect bij de punt van de tailleband - en ook bij de punt van de Isa. 


Deze versie wordt alvast afgedragen ... op naar de volgende 5 schetsen ;-) 

Er passeerden al pareltjes op de Blogtour. En er komen nog een paar zalige versies aan. Dus hou zeker haar Facebookpagina en Facebookgroep en Instagram in de gaten!

Op 15 april, staat er nog een heuse verrassing voor jullie op de planning! Ik mag enkel dit verklappen: Dit wil je niet missen ;-) 

Patroon : 
Rok : Doris Skirt  - tijdelijk in launch promo ( ook de Origami sweater trouwens ... zeker uittesten!! ) 
Crop Top : Isa Sweater 

Stoffen : 
Grid van See you at Six : Uitverkocht

Bloemen : Bloomon.be

Dochter : DE MIJNE 😍 😍 😍
1 opmerking:

  1. Oh Jelle, alles prachtig! Mooie dochter, mooi rokje en mooie trui! Heel leuk gecombineerd met de Isa sweater.
    Bedankt weer voor je deelname, het is een genot om met je te mogen werken!
    Groetjes Elles

    BeantwoordenVerwijderen