dinsdag 10 december 2019

Totale uitverkoop ... the end is near

De sint bracht dit jaar ook iets voor mij ... de moed om een beslissing te nemen. Een beslissing die al een jaartje in de lucht hing, maar die ik niet over mijn lippen kreeg:

Ik stop met de webshop. 

Ik begon 6 jaar geleden met veel goede moed aan een droom... een eigen stoffenwebshop met een collectie die ik mooi vind. Gevaarlijk ... want misschien hebben er maar weinig mensen dezelfde smaak als ik 😂 Maar gelukkig bleek dat goed mee te vallen.

Ik hield mijn dagjob en balanceerde dus mijn vrije tijd tussen mijn man, mijn twee kinderen en mijn webshop.

Ik heb een fantastische tijd gehad, gevuld met prachtige stoffen, leuke klanten, creatieve ideeën en zoveel meer. En al dat meer gaf me ook zin in meer ... ik checkte bewust en onbewust elk leeg winkelpand dat ik passeerde om te zien of er veel lichtinval en parking was. Maar telkens waren er ook een aantal stemmen in mijn hoofd die me tegenhielden.

Maar ik merk dat die zin in meer een enorme frustratie begint te worden. Mijn hoofd ontploft van de ideeën, maar de tijd en de energie ontbreekt om ze uit te voeren. En ookal kom ik tot rust tussen mijn stofjes, toch merk ik dat de evenwichtsoefening tussen mijn 2 jobs, huisvrouw, vrouw, taxidienst ( om de kinderen naar de hobbies te brengen ) en het gewone mama zijn, steeds moeilijker wordt.

Vandaar heb ik beslist om te beslissen ... ik geef het nog een laatste duw, voor een paar maanden om mijn huidige stock te verkopen. En daarna spendeer ik de tijd die vrij komt aan mijn andere liefdes ... misschien kan ik dan zelf nog eens achter mijn naaimachine kruipen ;-) 

Vandaar start vandaag de uitverkoop van BabaRum.be, meteen met 40% korting op alles ... jaja je leest het goed. Alles... Op patronen, boeken, stoffen en fournituren. Dus laat je vooral eens goed gaan ... ik ben u dankbaar ;-)

Ken je iemand die de ambitie heeft om zoals mij de sprong te wagen 6 jaar geleden, geef dan gerust mijn gegevens door. Ik sta zeker open om mijn stock, klanten, webshop, leveranciers en goede raad over te dragen aan een opvolger.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten